Vier onze verjaardag samen met ons

Van 15 tot 19 mei is het volop feest op het Meerdaalhof. Noteer dat alvast in je agenda !

Het wordt een week en weekend vol activiteiten om onze club in de kijker te zetten. En iedereen te laten kennismaken met de paardensport en de mooie natuur die ons hier vlakbij de Zoete Waters omringt.

En wij verwachten veel volk, heel veel volk zelfs om met ons mee te vieren.  Daar wil jij toch ook bij zijn ?

 

We leggen momenteel de laatste hand aan het programma en de overeenkomsten met de verschillende sponsors.   Binnenkort lees je er hier alles over. Wat we alvast wel verklappen : het wordt een feest met ponyritjes, huifkarren, demonstraties en als uitschieter een heus circus.

 

Circus Barones slaat haar tenten op onze terreinen op en voorziet verjaardagsvoorstellingen op Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag.  Een aantal van die voorstellingen zijn voorbehouden voor onze sponsors, maar vanaf 1 maart kan iedereen kaarten voor het circus reserveren, hier op de website of in onze cafetaria.  

 

Hou dus deze webpagina verder in het oog en volg ons ook op facebook (link to www.facebook.com/meerdaalhof)

Zodat je niks hoeft te missen.  Want we hopen natuurlijk dat je er bij bent om te feesten, samen met onze meer dan 1200 leden en al onze vrienden, familie, sponsors, sympathisanten en feestvierders tout-court.

 

Wij kijken er alvast heel hard naar uit om jullie allemaal massaal te ontmoeten om de voorbiej 50 jaar te vieren, en de basis te leggen voor de volgende generaties paardensporters, liefhebbers en al wie van de mooie natuur houdt.

 

Zeg het ook even door aan vrienden en kennissen.

 

 

Kandidaat-sponsors die nog graag ons sponsordossier ontvangen, nemen best contact op met Marc Steeno op nummer 0475/527348 of per e-mail : info@meerdaalhof.be

Back to Top